Bros Barbier

Gistelsesteenweg 62
8400 Oostende
059 80 56 45
info@brosbarbier.be

Bros Barbier
Bros Barbier
Bros Barbier

BARBIER

De perfecte snit en scheerbeurt… Beeld u in: het zalige gevoel van een warme doekomslag en zorgvuldig ingezeept worden met een handgemaakte scheerkwast uit dassenhaar (of blaireau). Het rituele gebaar van het vlijmscherpe ambachtelijke open scheermes op de canvas- en lederenriem ‘gezet’ en gedesinfecteerd. Het meescheren met rustige halen, het uitscheren met korte rukjes. Uiterste concentratie en verfijnde perfectie van de barbier. De koude behandeling met een aluinsteen en koude doekomslag. Een wolkje talk en het inmasseren van de aftershave balsems. En tot slot van dit moment van kunst en kunde een deugddoende schouder- nek- en gezichtmassage.

Het lijkt een tafereel uit een oude zwart-wit film uit lang vervlogen tijden.

Dat dacht u… Bij Bros Barbier beheersen wij deze eeuwenoude technieken. Onze barbiers werden geschoold bij de beste barbiers, onder andere de Engelse hofbarbiers.

Uiteraard komt u in eerste instantie voor een perfecte herensnit, maar waarom u niet eens laten verwennen met een klassieke scheerbeurt.

Een man scheidt meer talg af, is vetter, dan de huid van een vrouw. Door regelmatig masseren met de scheerborstel, het grondig reinigen met een rijke zeep en het peelen of scrubben van de huid met het mes blijft uw huid jonger.

Bros Barbier gebruikt de beste scheerprodukten van E-shave uit de VS en Redken for Men voor de aangepaste haarverzorging.

Zoekt uw partner nog een geschenk voor u ? Tip: Alle scheerprodukten en materiaal zijn te koop bij Bros Barbier. Als geschenk of voor uw dagelijks gebruik. Van handgemaakte scheerborstels en messen met een uniek design voor levenslang scheerplezier tot de perfecte scheerzeep en aftershave balsems.

Wenst u zelf de scheerknepen van het vak te kennen om uw dagelijkse scheerbeurt om te zetten tot een kunst dan kunt bij ons terecht voor een scheercursus. Hou onze website in de gaten.

En kent u het verhaal van de houten wit-blauw-rode barbierspaal ? Bij uw volgend bezoek onthullen de barbiers u met groot enthousiasme dit eeuwenoude verhaal ….

Bros Barbier