Bros Barbier

Meer dan een hedendaags kapsalon

Ook mannen verdienen de nodige aandacht voor hun uiterlijk. Daarom werd Bros Barbier opgericht, een hedendaags herenkapsalon, maar meer dan zomaar een herenkapsalon. Een heren-kapsalon waar oude tradities een nieuw leven krijgen.

Een klassevolle tijdloze snit, een eigentijdse eigenwijze coupe, een luxe klassieke scheerbeurt met warme doeken en aangepaste balsems, een ontspannende schouder-, nek- en gezichtsmassage, het trimmen en modelleren van je baard. In Bros Barbier kan het allemaal!

Headerbeelden_5

De perfecte snit- en scheerbeurt

Beeld je even in: het zalige gevoel van een warm doeken rond je en zorgvuldig ingezeept worden met een handgemaakte scheerkwast.

Het rituele gebaar van het vlijmscherpe ambachtelijke open scheermes op de canvas- en lederenriem ‘gezet’ en gedesinfecteerd. Uiterste concentratie en verfijnde perfectie van de barbier. De koude behandeling met een aluinsteen. Een wolkje talk en het inmasseren van de aftershave balsems. En tot slot een deugddoende schouder- nek- en gezichtsmassage.

Bij Bros Barbier beheersen wij deze eeuwenoude technieken perfect. Onze barbiers werden geschoold bij de beste barbiers, waaronder de Engelse hofbarbiers.

Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor een perfecte herensnit, maar laat je zeker ook eens verwennen met een klassieke scheerbeurt!

Wijn – Bar – Bier

Voor of na je knipbeurt genieten van een fris pintje, een trappist van het vat of een glaasje fijne wijn in onze bar.

We werden door de kaboutertjes van La Chouffe ook verkozen als ‘Chouffeleir’ of ambassadeur van het Chouffe bier. Kom dit goed gemutste bier uit de Ardennen dus zeker eens proeven!

IMG_E7754

Het perfecte geschenk

Bros Barbier gebruikt de beste scheerproducten van Geo F. Trumper uit Londen en American Crew voor de aangepaste haarverzorging.

Zoekt je partner nog een geschenk voor jou of wil je jezelf in de watten leggen? Al onze scheerproducten en het materiaal die we zelf gebruiken zijn te koop bij Bros Barbier. Als geschenk of voor dagelijks gebruik.

Van handgemaakte scheerborstels en messen met een uniek design voor levenslang scheerplezier tot de perfecte scheerzeep en aftershave balsems.

IMG_E7770

Zelf leren scheren op klanten? Het kan!

Wil je als kapper zelf de klassieke scheerknepen van het vak leren om je klanten in de warme doeken te leggen? Dan kan je bij ons terecht voor een leerrijke scheercursus. Contacteer ons voor meer informatie

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten

Bros_merken_WEB7
Bros_merken_WEB3
Bros_merken_WEB2